Turnul de Piatra din Larochette
In partea opusa Castelului din Larochette, este un vechi turn numit "Verlorenkost”. Numele amuzant inseamna „mancare pierduta” si povestea spune ca, in timpul contructiei, bucatarul le aducea muncitorilor de mancare, insa mereu se impiedica si spargea vasele cu mancare.
Muzeul de Textile din Larochette
O anexa a statiei de tren "Jhangli" gazduieste un mic muzeu textil care poate fi vazut prin doua mari ferestre si prezinta utilaje textile vechi (razboi de tesut, masini de cusut) originale din industria textila a satului.
Formatiunile de Piatra Ernzen din Larochette
Structura complexa a Formatiunilor de Piatra Ernzen din Larochette a oferit materialul ideal pentru constructia unor cladiri monumentale, precum: Marele Palat Ducal, Podul Adolf, sediul central al Bancii si „Caisse d'Epargne”, Catedrala din Luxemburg, Bazilica Echternach si Castelul Meysembourg.
Fantana din Castelul Larochette
In interiorul Castelului exista o fantana sculptata in rocile masive. Legenda spune ca o mama, impreuna cu copilul ei, inspaimantati de momentul in care inamicul a luat cu asalt castelul, s-a atuncat in fantana. Impresionati de curajul acesteia, cei care luau cu asalt castelul i-au salvat din fantana.
Crucea Justitiei din Larochette
Acesta a fost locul unde se citeau declaratiile oficiale si hotararile. Mai mult, acest loc a fost tinta de procesiune anuala a lui Donatius, patronul spiritual al Bisericii din Larochette.
Castelul Meysembourg din Larochette
Pe langa Castelul din Larochette, Castelul Meysembourg este in proprietate privata si nu poate fi vizitat, insa poate fi admirat intr-o plimbare prin valea "Manzebaach".
Castelul din Larochette
Castelul din Larochette este deschis pentru public din aprilie pana la sfarsitul lunii octombrie, in fiecare zi, de la 10 pana la 18. Pretul unui bilet pentru un adult este de 3 euro, iar pentru copii de un euro.
Biserica din Larochette
Biserica Sf. Donatus se afla centrul orasului Larochette. Biserica a fost construita de arhitectul Charles Arendt intre anii 1860 - 1862. Picturile murale din sala corului au fost facute de Nicolas Brücher (1874-1957). Slujbele catolice au loc in fiecare sambata seara si duminica dimineata in luxemburgheza si limba portugheza.